Tuinontwerp

Een tuin die aan uw wensen voldoet, staat of valt met een goed tuinontwerp. Een tuinontwerp is de ‘bouwtekening’ van uw tuin. Living Creation helpt u bij het uitdenken van de invulling van uw tuin.

Vrijblijvende kennismaking

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek werkt vaak inspirerend naar twee kanten. Als klant krijgt u de gelegenheid uw tuinwensen en ideeën op een rijtje te zetten. Hovenier Jan Berkhof van Living Creation bedenkt nieuwe combinaties en geeft u een idee van de mogelijkheden. We vertellen u globaal hoe het proces van tuinontwerp tot tuinaanleg zal verlopen. U kunt er ook voor kiezen de aanleg van de tuin zelf te doen.

Inspirerend tuinontwerp

Een goed tuinontwerp beschrijft de indeling van de tuin, de lijnvoering, vlakverdeling, het beplantingsplan en de keuze van materialen. In het plan worden uw persoonlijke wensen en ideeën ‘vertaald’ naar een passend tuinconcept. Een tuin van Living Creation is geïnspireerd op de stijl van uw woning, uw levenssfeer en directe omgeving. Voor elke tuin – van landhuis, bedrijf tot eengezinswoning – heeft Living Creation een vernieuwend tuinidee. U kunt ook kiezen voor een globale tuinschets.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Met een uitgekiend beplantingsplan creëert Living Creation onderhoudsvriendelijke tuinen. Een goede bodembedekking voorkomt onkruid en wildgroei. Een tuin van Living Creation heeft een natuurlijke uitstraling en is in elk seizoen het bekijken waard! Voorbeelden zien? Bekijk de tuinontwerpen van Living Creation.