Geen groene vingers? Toch een mooie tuin!

Onderhoudscontract of seizoensbeurt

Een verzorgde tuin is het visitekaartje van uw privéwoning of uw bedrijf. Een goed onderhouden tuin is een plek waar u zich kunt ontspannen. Living Creation biedt u de mogelijkheid van een onderhoudscontract. U kunt ook kiezen voor een losse voorjaars-, winter- of snoeibeurt en vijveronderhoud. Living Creation zorgt ervoor dat uw tuin ieder seizoen het bekijken waard is.

Onderhoudsvriendelijke beplanting

Geen groene vingers, toch een natuurlijke tuin? Dat kan! Met een uitgekiend beplantingsplan creëert Living Creation onderhoudsvriendelijke tuinen. Een goede bodembedekking voorkomt onkruid of wildgroei. Hierdoor houdt u overzicht en heeft u weinig omkijken naar uw tuin.

Beregeningssysteem

Wilt u graag bloeiende planten en een groen gazon zonder steeds te hoeven sproeien? Dan is de aanleg van een beregeningssysteem ideaal. Het is een volautomatisch systeem is, dat met behulp van sensoren zorgt voor een optimale bevochtiging van elk hoekje in uw tuin. Living Creation verzorgt de boring, installatie en het onderhoud van het beregeningssysteem.