Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin begint met een sterk tuinontwerp, dat planmatig wordt uitgevoerd. Het is een karwei dat hoveniersbedrijf Living Creation professioneel voor u opknapt. Hovenier Jan Berkhof werd in 2006 en 2007 uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Tuinaanleg.

Living Creation verzorgt alles voor u. Van het leeghalen van uw huidige tuin, het grondwerk, de (sier-) bestrating, de eventuele aanleg van een vijver, terras of erfafscheiding tot de beplanting van uw tuin.

Grondwerk

Met deskundig en degelijk grondwerk bereikt u in uw tuin sneller het gewenste eindresultaat. Een goede ondergrond zorgt voor een bloeiende border of sierpaadje dat niet verzakt. Voor een juiste bodemstructuur en waterhuishouding, zal een bestaande tuin soms eerst ‘gestript’ moeten worden.

(Sier-)Bestrating

Onder bestrating verstaat Living Creation: de aanleg van tuinpaden, opritten, vlonders en terrassen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen creëert Living Creation een rustig sfeerbeeld. Hout, grind, gebakken klinkers of gravel geven uw tuin een aangename en natuurlijke sfeer. Uiteraard bouwen we de verharding zo op, dat deze later niet gaat verzakken.

Beregeningssyteem

Wilt u graag bloeiende planten en een groen gazon zonder steeds te hoeven sproeien? Dan is de aanleg van een beregeningssysteem ideaal. Het is een volautomatisch systeem, dat met behulp van sensoren zorgt voor een optimale bevochtiging van elk hoekje in uw tuin. Living Creation verzorgt de boring en installatie van het beregeningssysteem.

Living Creation nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.